JIB 318 - Evolusi (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAJNS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JIB 318 - Evolusi Masa : 2jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA ml:lka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan sahaja. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam bukujawapan yang disediakan. Setiap soalan bernilai 25 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di pengb.ujung subsoalan itu.