JIB 317 - Fisiologi Tumbuhan (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JIB 317 - Fisiologi Tumbuhan Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA so alan sahaj a. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan. Setiap soalan bemilai 20 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu.