JIB 316- Penggunaan Alat-Alatan & Teknik Biologi (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNNERSITI SAINS MALA YSlA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JIB 316- Penggunaan Alat-Alatan & Teknik Biologi Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan sahaja. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan. Setiap soalan bemilai 20 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu.