JIB 311- Prinsip Biokimia (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNNERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JIB 311- Prinsip Biokimia Masa : 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan sahaja. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan. Setiap soalan bernilai 20 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu.