JEE 366- Penghantaran Dan Pengagihan Sistem Kuasa (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JEE 366- PENGHANTARAN DAN PENGAGIHAN SISTEM KUASA Masa : 3 jam ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA BELAS (15) muka surat, DUA (2) muka surat FORMAT JAWAPAN AKHIR (FOJA) berserta Lampiran (1 muka surat) bercetak dan ENAM (6) soalan sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) soalan. Format Jawapan peperiksaan ini adalah [i] Anda hendaklah menunjukkan jalan kerja jawapan dalam Buku Jawapan. [ii] Jawapan-jawapan akhir kepada setiap soalan hendaklah diisi dalam kertas format jawapan akhir (FOJA) yang disediakan dan mesti dikepilkan bersama dengan Buku Jawapan anda. Agihan markah bagi soalan diberikan disut sebelah kanan soalan berkenaan. Jawab semua soalan di dalam Bahasa Malaysia.