JEE 324- Kejuruteraan Perisian (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JEE 324- KEJURUTERAAN PERISIAN Masa: 3 jam ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN (8) muka surat bercetak dan TUJUH (7) soalan sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) soalan. Agihan markah bagi soalan diberikan disut sebelah kanan soalan berkenaan. Jawab semua soalan di dalam Bahasa Malaysia