JAS 362/2- Rekabentuk Struktur III (Februari/Mac 2004) - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JAS 362/2- Rekabentuk Struktur III Masa: 2jam 1. Sila pastikan kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT (4) muka surat bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. 2. Kertas ini mengandungi EMPAT (4) soalan. Jawab SEMUA SOALAN. 3. Semua soalan mempunyai markah yang sama. 4. Semua jawapan MESTILAH dimulakan pada muka surat yang baru. 5. Semua soalan MESTILAH dijawab dalam Bahasa Malaysia. 6. Tuliskan nombor soalan yang dijawab di luar kulit buku jawapan anda.