CSI533 - Reka Bentuk, Pemasangan dan Pengurusan Rangkaian Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/9 Februari 1999 CSI533 - Reka Bentuk, Pemasangan dan Pengurusan Rangkaian Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: • Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEPULUH soalan di dalam TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. • Jawab SEMUA soalan. • Anda boleh memilih untuk menjawab semua soalan dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris.