JIM 104- Pengantar Statistik (Februari/Mac 2003) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JIM 104- Pengantar Statistik Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAP AN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Baca araban dengan teliti sebelum anda menjawab soalan. Setiap so alan diperuntukkan 100 markah. Sila pastikan anda mendapat buku sifir Statistik PPPJJ.