JIM 101/4- Kalkulus (Februari/Mac 2003) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JIM 101/4- Kalkulus Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan yang disediakan. Baca araban dengan teliti sebelum anda menjawab soalan. Setiap soalan diperuntukkan 100 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu.