JIM 002 - Matematik II (Februari/Mac 2003) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JIM 002 - MATEMATIK II Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab SEMUA soalan. Baca araban dengan teliti sebelum anda menjawab soalan. Setiap so alan diperuntukkan 1 00 markah.