CSI511 - Sistem Maklumat Pengurusan Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 CSI511 - Sistem Maklumat Pengurusan Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: • Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM soalan di dalam TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. • Jawab EMPAT soalan sahaja. • Anda boleh memilih untuk menjawab semua soalan dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris.