CPS304/CSA401 - Pemprosesan Selari Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 CPS304/CSA401 - Pemprosesan Selari Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEPULUH soalan di dalam ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Jawab semua soalan dalam Bahasa Malaysia tetapi pelajar boleh memilih untuk menjawab soalan 1 hingga 5 dalam Bahasa Inggeris.