Kajian Penggunaan Kalkulator Grafik Dalam Pengajaran Dan Pembelajaran Matematik Di Sekolah Menegah. - Azizan, Munawir; Hasan, Husna (2005)
Penggunaan kalkulator grafik di sekolah-sekolah telah pun diperkenalkan dan disebar luaskan bertujuan untuk meningkatkan tahap kuliti pengajaran dan pembelajaran di dalam kelas khususnya subjek matematik.