CPP303/CSA402 - Teori Automata & Bahasa Formal Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 CPP303/CSA402 - Teori Automata & Bahasa Formal Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan di dalam Bahasa Malaysia. Peperiksaan ini akan dijalankan secara 'Open Book' .