JIF 102 - Fizik Moden/Kerelatifan JIF 103 - Fizik I / Amali Ia (Februari/Mac 2003) - PPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JIF 102 - Fizik Moden/Kerelatifan JIF 103 - Fizik I / Amali Ia Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMP AT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan. Setiap soalan bernilai 100 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu.