JIF 101- Sifat-Sifat Jirim JIF 104 - Fizik II/ Amali Ib (Februari/Mac 2003) - PPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JIF 101- Sifat-Sifat Jirim JIF 104 - Fizik II/ Amali Ib Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan yang disediakan. Baca arahan dengan teliti sebelum anda menjawab soalan. Setiap soalan diperuntukkan 20 markah.