CPM303 - Graflk Komputer & Perkomputeran Visual CSA412 - Grafik Komputer Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 CPM303 - Graflk Komputer & Perkomputeran Visual CSA412 - Grafik Komputer Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA soalan di dalam ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. • Jawab mana-mana EMPA T soalan. Jawab soalan dalam Bahasa Malaysia. • Anda boleh menulis kod/algoritma/atur cara dalam sebarang pseudokod yang sesuai. Sintaks yang tepat bagi sebarang bahasa pengaturcaraan tidak diperlukan.