JIB 102 - Kepelbagaian Haiwan (Februari/Mac 2003) - PPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAJNS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JIB 102 - Kepelbagaian Haiwan Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan sahaja. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam bukujawapan yang disediakan. Setiap soalan bernilai 20 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu.