JIB 101 - Kepelbagaian Tumbuhan (Februari/Mac 2002) - PPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Februari/Mac 2002 JIB 101 - Kepelbagaian Tumbuhan Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan sahaja. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan. Baca arahan dengan teliti sebelum anda menjawab soalan. Setiap soalan bernilai 20 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu.