CPM302 - Pengurusan Pangkalan Data / CIS401 - Reka Bentuk dan Pengurusan Pangkalan Data Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 February 1999 CPM302 - Pengurusan Pangkalan Data / CIS401 - Reka Bentuk dan Pengurusan Pangkalan Data Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: • Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. • Jawab SEMUA soalan dalam Bahasa Malaysia.