CMM202 Multimedia dan Internet Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 CMM202 • Multimedia dan Internet Masa: [ 1 jam ] ARAHAN KEPADA CALON: • Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini rnengandungi DUA Bahagian di dalarn TUJUH muka surat yang bercetak sebelum anda mernulakan peperiksaan ini. • Jawab SEMUA soalan di bahagian A di atas borang OMR. • Jawab SEMUA soalan di bahagian B di dalam buku jawapan. • Anda TIDAK dibenarkan membawa keluar kertas soalan ini dari bilik peperiksaan. Selepas tamat peperiksaan, kertas soalan ini akan dipungut bersama-sarna dengan borang OMR dan buku jawapan.