JEU 104- Teknologi Elektrik (Februari/Mac 2003) - PPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JEU 104- TEKNOLOGI ELEKTRIK Masa : 3 Jam ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEPULUH (10) muka surat bercetak dan ENAM (6) soalan sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) soalan. Agihan markah diberikan di sut sebelah kanan soalan berkenaan. Semua soalan hendaklah dijawab di dalam Bahasa Malaysia.