JEE 130- Elektronik Digit 1 (Februari/Mac 2003) - PPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JEE 130- ELEKTRONIK DIGIT 1 Masa: 3 Jam ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEBELAS (11) muka surat beserta Lampiran (2 muka surat) bercetak dan ENAM (6) soalan sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) soalan. Agihan markah diberikan di sut sebelah kanan soalan berkenaan. Semua soalan hendaklah dijawab di dalam Bahasa Malaysia.