TMX 202 - Matematik Matrikulasi - Kertas II April 1999 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang 1998/99 April 1999 Kursus Matrikulasi Sains TMX 202 - Matematik Matrikulasi - Kertas II Masa: 3 jam Kertas ini mengandungi 6 (ENAM) muka surat bercetak. Kertas ini mengandungi 12 (DUA BELAS) soalan. Jawab SEMUA soalan. Mulakan setiap jawapan anda pada helaian kertas yang baru dan susun jawapan anda mengikut tertib berangka. Semua kerja yang perlu hendaklah ditunjukkan denganjelas. Jawapan berangka boleh diberikan dalam bentuk n, e, surd, pecahan atau sehingga tiga angka bererti, di mana-mana yang sesuai, kecuali dinyatakan dalam soalan.