TKX 203 - Kimia Matrikulasi - Kertas III April 1999 - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang 1998/99 April 1999 Kursus Matrikulasi Sains TKX 203 - Kimia Matrikulasi - Kertas Ill Masa: 3 jam Kertas ini mengandungi 9 (SEMBILAN) muka surat bercetak. Kertas ini mengandungi 7 (TUJUH) soalan. Bahagian A Jawab SEMUA soalan. Bahagian B - Kimia Tak Organik Jawab 2 (DUA) soalan sahaja. Hanya 2 (DUA) jawapan pertama sahaja akan diperiksa. Bahagian C - Kimia Organik Jawab 2 (DUA) soalan sahaja. Hanya 2 (DUA) jawapan pertama sahaja akan diperiksa.