TZX 203 - Fizik Matrikulasi - Kertas III April 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang 1998/99 April 1999 Kurus Matrikulasi Sains TZX 203 - Fizik Matrikulasi - Kertas III Masa: 2jam Kertas ini mengandungi 4 (EMPAT) muka surat bercetak. Kertas ini mengandungi 6 (ENAM) soalan. Jawab 5 (LIMA) soalan sahaja. Hanya lima jawapan pertama sahaja yang akan diperiksa.