TLX 202/3 - Bahasa lnggeris Matrikulasi - Kertas II/III April 1999 - PPBLT, Pusat Pengajian Bahasa Literasi & Terjemahan (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang 1998/99 April 1999 Kursus Matrikulasi Sains TLX 202/3 - Bahasa lnggeris Matrikulasi - Kertas II/III Masa: 3jam This booklet consists of 16 (SIXTEEN) printed pages. INSTRUCTIONS: 1. Answer ALL questions. 2. Write your answers in the spaces provided in the booklet.