TKX 202 - Kimia Matrikulasi - Kertas II April 1999 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang 1998/99 April 1999 Kursus Matrikulasi Sains TKX 202 - Kimia Matrikulasi - Kertas II Masa: 3 jam Jawab 5 (LIMA) soalan sahaja. Kertas ini mengandungi 7 (TUJUH) soalan kesemuanya (6 muka surat bercetak). Hanya 5 (LIMA) jawapan pertama sahaja akan diperiksa.