TBX 203 - Biologi Matrikulasi - Kertas III April 1999 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang 1998/99 April 1999 Kursus Matrikulasi Sains TBX 203 - Biologi Matrikulasi - Kertas Ill Masa: 2 jam Kertas ini mengandungi 16 (ENAM BELAS) muka surat bercetak dan 1 (SATU) helai kertas jawapan. Kertas ini dibahagikan kepada 4 (EMPAT) Bahagian. Bahagian A adalah WAJIB dan mengandungi 20 soalan objektif. Jawab pada kertas jawapan yang disediakan. Bahagian B adalah WAJIB dan mengandungi 2 (DUA) soalan struktur. Jawab pada ruangan yang disediak.an. Bahagian C mengandungi 2 (DUA) soalan esei dan WAJIB jawab 1 (SATU) soalan sahaja. Bahagian D mengandungi 2 (DUA) soalan esei dan WAJIB jawab 1 (SATU) soalan sahaja. Peringatan: a. Jadual x2 dilampirkan pada muka surat 16. b. Hantar kertas jawapan bersama-sama dengan SEMUA kertas soalan.