Drama Bersiri ‘Santan Berlada’ Satu Tinjauan Terhadap Penonton-Penonton Di Pulau Pinang - Sharif, Mohd Johari Mohd (Universiti Sains Malaysia, 1987)
Latihan ilmiah ini adalah merupakan satu kajian terhadap pendapat penonton-penonton pada drama bersiri ‘Santan Berlada’, yang telah disiarkan oleh Televisyen Malaysia di Rangkaian Pertama pada hari khamis.