CAT102/CSC112 - Pengantar Logik dan Pengabstrakan Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 CAT102/CSC112 - Pengantar Logik dan Pengabstrakan Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan dalam Bahasa Malaysia. Peperiksaan ini akan dijalankan secara 'Open Book'.