CAM101/CMM101 - Organisasi & Reka Bentuk Pangkalan Data Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 CAM101/CMM101 - Organisasi & Reka Bentuk Pangkalan Data CSC211 - Organisasi Pangkalan Data Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam TUJUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan dalam Bahasa Malaysia.