MST 565- Linear Models (April/May 2006) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2005/2006 April/May 2006 MST 565- Linear Models [Model Linear] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam} Please check that this examination paper consists of ELEVEN pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEBELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini}. Instructions: Answer all four [4] questions. [Arahan: Jawab semua empat [4} soa/an].