CST334 – Network Monitoring & Security (December 2019 / January 2020) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2020)
First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 CST334 – Network Monitoring & Security (Pengawasan & Keselamatan Rangkaian) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam) Please ensure that this examination paper contains SIXTEEN (16) printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM BELAS (16) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions: Answer all FOUR (4) questions. [Arahan: Jawab kesemua EMPAT (4) soalan.] You may answer the questions either in English or in Bahasa Malaysia. [Anda dibenarkan menjawab soalan sama ada dalam bahasa Inggeris atau bahasa Malaysia.] In the event of any discrepancies, the English version shall be used. [Sekiranya terdapat sebarang percanggahan pada soalan peperiksaan, versi bahasa Inggeris hendaklah diguna pakai.]