ZCT 304/3 - Keelektrikan dan Kemagnetan Februari 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 ZCT 304/3 - Keelektrikan dan Kemagnetan Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan sahaja. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.