ZCT 207/2 - Mekanik Statistik Februari 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 ZCT 207/2 - Mekanik Statistik Masa : [2 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua LIMA soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.