ZCT 106/4 - Elektronik I Februari 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 ZCT 106/4 - Elektronik I Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEMBIAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua EMPAT soalan sahaja. Sekurangnya satu soalan daripada Bahagian A wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia. Kedua-dua soalan daripada Bahagian B wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia