ZCT 218/4 - Kaedah Matematik Februari 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 ZCT 218/4 - Kaedah Matematik Masa : (3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua ENAM soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.