ZCT 103/3 - Fizik III (Getaran, Gelombang dan Optik) Februari 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 ZCT 103/3 - Fizik III (Getaran, Gelombang dan Optik) Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini Jawab LIMA soalan sahaja. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.