Sifat-Sifat Asas Dan Kualiti Kayu Sentang (Azadirachta Excelsa) Pada Umur Yang Berbeza [QK495.M52 T158 2003 frb]. - PPKM, Pusat Pengajian Kejuruteraan Mekanikal (2003)
Kajian ini mengkaji kesan sifat asas iaitu ketumpatan, peratus kandungan bahan ekstraktif yang diekstrak dengan Metanol dan Petroleum eter serta kandungan abu dan unsur-unsur tak organik di dalam kayu terhadap kualiti Kayu sentang (A. excelsa)