ZCA 102/4 - Keetektrikan dan Kemagnetan Februari 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 ZCA 102/4 - Keetektrikan dan Kemagnetan Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMP AT muka surat yang bercetak: sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua LIMA soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.