ZCA 101/4 - Fizik 1 (Mekanik) Februari 1999 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akadernik 1998/99 Februari 1999 ZCA 101/4 - Fizik 1 (Mekanik) Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua ENAM soalan sahaja. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.