Kesan Berbagai Bentuk Agregat Kasar Terhadap Kekuatan Konkrit [TA441. K15 2003 f rb Kejuruteraan]. - PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2003)
Dalam era pembangunan yang pesat sudah pastinya memerlukan penggunaan konkrit yang berteknologi tinggi sebagai bahan asas pembinaan-pembinaan struktur.