PLG 518 : Pengajian Pendidikan Guru April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PLG 518 : Pengajian Pendidikan Guru Masa: [ 3jam] Jawab satu (1) soalan daripada BAHAGIAN A dan dua (2) soalan daripada BAHAGIAN B.