PLG 478 – Kaedah Mengajar Kesusasteraan II April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PLG 478 – Kaedah Mengajar Kesusasteraan II Masa: 2 Jam Jawab tiga soalan semuanya. Pilih satu soalan daripada setiap bahagian.