PLG 476 - Kaedah Mengajar Geograft II April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PLG 476 - Kaedah Mengajar Geograft II Masa : [ 3 jam ] Jawab empat (4) soalan sahaja. Soalan 1 di BAHAGIAN A adalah wajib dan pilih tiga (3) daripada BAHAGIAN B.