PLG 474 - Kaedah Mengajar Bahasaa Malaysia II April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 PLG 474 - Kaedah Mengajar Bahasaa Malaysia II (Masa: 2 jam) Jawab soalan 1, dan pilih dua soalan yang lain.