PLG 431 : Pentadblran Am Sekolah April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PLG 431 : Pentadblran Am Sekolah Masa: 2 jam