PGT 462 : Pengelolaan dan Pendidikan Sekolah April 1997 - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Pepcriksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 PGT 462 : Pengelolaan dan Pendidikan Sekolah Masa: [ 3jam ] Pilih dan jawab empat ( 4) soalan.